Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Tuesday, July 25, 2006

I si en comptes de mirar tant a mar, mirem a terra?


L’Ajuntament de Llançà mai ha lluït per ser un exemple de municipi turístic, sobretot si es compara amb l’envejable cas del Port de la Selva. Tot i que curiosament ambdós estan governats per CiU sembla mentida com pot ser tan diferent la gestió municipal. Passejant per Llançà hi ha coses que fallen tan evidents que sorprèn veure com d’un any per l’altre no se solucionen. Realment surten al carrer l’alcalde i els regidors?



Per exemple, trobar una paperera al carrer Castellar, la principal via del Port és gairebé una odissea. I és que mentre l’Ajuntament de Llançà s’entreté a provar de cobrar les boies de fondeig a 400 € al mes, li recomanem que mira més a terra i no tant a mar que prou feina té.

Com s’explica que hi hagi carros abandonats de fa anys per traginar les barques al bell mig de les voreres a l’embarcador de Llançà? Com s’explica que al carrer Barcelona de la urbanització de Sant Carles, el que dóna a la zona tradicional de fondeig que ara s’ha prohibit, es permeti sistemàticament que els cotxes aparquin a sobre la vorera obligant els vianants a anar pel carrer amb el risc de ser atropellats? O com s’explica que no hi hagi tots els contenidors de reciclatge necessaris en aquesta àrea?

Res, només són un seguit de coses que proposem per anar-hi pensant entre boia i boia.


Fondeig Just a Llançà, ara!

fondeig.just@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home