Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Wednesday, July 26, 2006

Model de correu electrònic per enviar a l'Ajuntament de LLançà

Tan si sou afectats com si no i voleu adreçar-vos a l'alcalde de Llançà per resoldre el problema del fondeig a les platges copieu aquesta carta i envieu-la a les adreces: turisme@llanca.net, alcaldia@llanca.net, llanca@llanca.net . Moltes gràcies



Benvolgut alcalde,

Com bé sabeu, hores d'ara hi ha un profund malestar a Llançà pels canvis que hi ha hagut a l'hora de fondejar a les platges i que s'ha manifestat amb cartes i notícies als mitjans de comunicació o Internet mitjançant la campanya “Fondeig Just a Llançà, ara!”.

I el malestar no neix pel fet de regular el fondeig sinó per un preu de 400 € al mes, que considero absolutament abusiu i insostenible, així com per la zona d'instal·lació de les boies sense accés i, segons a on, a mar obert sense cap mínima protecció natural.

La iniciativa de l'Ajuntament de Llançà no fa més que generar un conflicte que es podria haver previngut sense entrebancs i que afecta un tipus de turisme que es caracteritza per la seva fidelitat, arrelament i estima per la zona. Un tipus de turisme que ja voldran determinats municipis de Catalunya i que a Llançà s'està castigant.

Li reitero que és absolutament racional regular el fondeig temporal a les platges i és per aquest motiu que li faig arribar aquesta proposta amb la voluntat de resoldre d'una vegada per totes aquest conflicte:

- Pagar una taxa màxima de 50 € mensuals els mesos de juliol i agost amb un límit de 200 places seguint el Pla de Ports de Catalunya (2006-2015).
- Priorització de pilots en comptes de morts per reduir l’impacte mediambiental segons recomana el mateix Pla de Ports de Catalunya (2006-2015).
- Ubicació de les boies a les zones tradicionals per garantir l’accés a peu i aprofitar l’abric parcial de les platges.
- Obertura o reubicació d’una rampa de varada lliure a l’embarcador de Sant Carles que eviti l'obligació
- Edició d’un fulletó (inclosa versió digital a Internet) sobre conceptes bàsics d’amarrament per garantir la seguretat de les embarcacions.

Amb l'esperança i la voluntat de resoldre aquest problema us saludo cordialment.

3 Comments:

At 26/9/06, Anonymous Anonymous said...

No hi ha dret les tarifes que apliquen!!!
Un ciutadà de Banyoles

 
At 1/1/07, Anonymous Anonymous said...

Soc militant de CiU, i quant aquest estiu passat em vaig assabentar de el tema de fondeig, I NO TINC BARCA !!, vaig està pensant que com a mínim els CERVELLS corresponents a les "persones" que varen planificar aquest projecte, per força s'ho tenen que fer mirar, i particularment com a convergent que soc el-s'hi donaria molt de gust una patada al cul per fotrals fora del partit immediatament.
Ja que coses com aquesta embruten el bon nom de Convergència i Unió i de tots aquells que volem donar exemple militant a n'aquest partit.
Espero i desitjo per a tots els que viuen o tenim propietats a Llançà un Feliç Any Nou.

01.01.2007

 
At 24/8/07, Blogger juanjortola said...

Sr. Alcalde de Llança, gracias a su tenaz empeño (por segundo año consecutivo) de mal gestionar el tema del fondeo de pequeñas embarcaciones en sus playas, he descubierto otros pequeños y bellos pueblos, cercanos al suyo, donde he recibido un excelente trato por parte de sus comerciantes y restauradores.
Sigo acudiendo, aunque con bastante menor asiduidad, a sus vecinos, pues de ellos nunca he sentido un trato abusivo como el que Vd. presta a los antiguos pequeños propietarios de embarcaciones.
Lo dicho, muchas gracias sr. alcalde por darme a conocer a sus pueblos vecinos.
¿Piensan lo mismo sus comerciantes y restauradores de VD.?

JUANJO - 25-08-2007

 

Post a Comment

<< Home