Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Monday, July 30, 2007

La jornada intensiva dels caps de la Policia Local de Llançà i el remolc que va venir de Bèlgica


Ens escriuen un grup de veïns de la urbanització de Sant Carles del Port de Llançà indignats . Es veu que des de fa dues setmanes els han plantat un remolc d'embarcació d'uns sis metres lligat a un pal de l'electricitat amb un candau i bloquejat per un cep. A banda que la cadena pot fer entrebancar vianants no es poden deixar objectes a la via pública dies i dies.

Un ciutadà belga s'ha pensat – i no sense raó vist el que és Llançà avui dia gràcies al seu ajuntament – que això és xauxa. Cal tenir un bon parell de gofres per pensar-se que l'espai públic és privat i segurament a Bèlgica no ho faria.



Els veïns varen trucar en diverses ocasions a la Policia Local de Llançà. En una de les trucades la resposta va ser “tornin a trucar dilluns”. Durant el cap de setmana els veins varen interceptar una patrulla per indicar-los el que passava amb el remolc però els agents no varen poder ordenar la retirada , tot i reconèixer que era del tot incorrecte que s'estigués allà, perquè necessitaven autorització dels seus superiors. O sigui, un agent “ras” no té potestat a Llançà per fer retirar un vehicle o entrenbanc amb la grua i necessita autorització dels seus superiors com si es tractés d'una operació antiterrorista. Però ah! benvolguts llançanencs de naixement, adopció i estiueg, sabeu què passa?....doncs que els superiors de la Policia Local de Llançà només treballen de dilluns a divendres i els matins. Fenomenal.

Però la cosa no s'acaba aquí. Finalment uns agents varen anar al lloc dels fets entre setmana però finalment no varen retirar el remolc perquè no veien la manera de fer-ho. I tal dia farà un any.

I ja ho sabeu...si teniu un marrón dels grossos mireu que passi de matins i entre setmana.

Visca la jornada intensiva i visca Bèlgica!


Fondeig Just a Llançà, ara!
fondeig.just@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home