Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Wednesday, August 30, 2006

De quan l'alcalde Vila volia posar ordre a la "disbauxa"


Gratant, gratant hem trobat al setmanari “L’Empordà” (un dels mitjans de comunicació a qui volem agrair també el ressò que s’ha fet de la nostra iniciativa) una noticia del mes d’abril en què s’anunciava la intenció de “posar ordre i racionalitzar la disbauxa existent actualment”, segons paraules de l’alcalde de Llançà, Pere Vila.

“Estem molt il•lusionats amb aquest projecte perquè per fi podrem posar ordre al fondeig”, proclamava el batlle. De qualsevol cosa en diuen projecte. Posar boies al mig de mar sense accés, protecció ni assegurança a 400 € al mes és un projecte o és una presa de pèl”. Miri alcalde ara projectem prémer la lletra “C” de collonada. Ja està. Plis, plas.

Aleshores s’anunciaven 300 boies abans del 15 de juny. Al final han estat 170 a partir de l’1 de juliol. Tot això que ens hem estalviat.

Però atenció que el missatge de l’alcalde ve enverinat. Deia en la mateixa informació el Sr. Vila “de moment hem pensat que aquesta xifra (la de les 300 boies) és la més indicada per al primer any i, en funció, de la resposta dels usuaris, veurem si en calen més o menys”. Carai i ara ens vindran l’any que ve i ens diran que clar, que com que l’estiu del 2006 només quatre gats nedadors han acceptat l’ensarronada de les boies boges a 400 €, amb quatre boies passarem i qui arribi tard que es foti.

A l’alcalde, com que ja es veia venir el sidral li devia entrar un rau-rau a la panxa i hi afegia que regular el fondeig “pot generar reticències per part d’alguns usuaris”. Efectivament alcalde en tenim els daixonses plens de reticències però per pagar una taxa raonable i fer les coses amb cervell, les tenim pel que vostè ja se sap i centenars de persones ara també.

Però el millor de tot arriba al final. L’alcalde Pere Vila anunciava que “ells (l’empresa adjudicatària volia dir) seran els encarregats de donar informació als interessats a utilitzar algun punt de fondeig i de controlar-ne l’ocupació”. Doncs miri d’informació 0% com la cervesa sense alcohol. Per tant alcalde doble responsabilitat. Primer per acceptar preus abusius i, segon, per no haver suspès la concessió davant d’aquest incompliment.

Per cert, encara estem esperant resposta oficial a les nostres propostes.

Continuarà.

Fondeig Just a Llançà, ara!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home