Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Thursday, August 17, 2006

L’Ajuntament de Llançà, informa?

Afectats per les boies de la ruïna a 400 € al mes ens han fet arribar un tríptic localitzat a la Biblioteca “Pere Calders” (ai Pere quin conte no hauries escrit sobre les boies de la ruïna si encara fossis viu) titulat “L’Ajuntament de Llançà informa (IV)”. Aquest tríptic repassa l’acció de govern de l’ajuntament i pel que hi diu deduïm que es va distribuir entre els mesos d’abril i maig.



No cal dir que del tema de les boies i el fondeig a les platges de Llançà ni mu. Per tant es ratifica una vegada més que la informació sobre la qüestió ha estat inexistent. Més que res ho recordem perquè en algun mitjà de comunicació l’alcalde Pere Vila (CiU) s’ha atrevit a dir que la gent ja sabia que les coses anirien així enguany.

De fet no comptàvem pas trobar-hi res. Més que res ens ha xocat la “Carta del batlle”. Si bé el contacte de la nostra nació amb la cultura castellana és més aviat perniciosa és de justícia reconèixer que hi ha expressions molt ben trobades com ara aquella que diu “Díme de que presumes y te diré de que careces”. Doncs això, l’alcalde Pere Vila diu “Sempre he cregut que la presa de decisions ha de ser molt raonada, consensuada i meditada. De vegades la precipitació porta a un carrer sense sortida i després tot són lamentacions”. Collons alcalde (amb perdó) vostè també ho ha clavat. Efectivament tot són lamentacions. Llàstima que la decisió sobre com fondejar a les platges de Llançà no s’hagi raonat, no s’hagi consensuat i no s’hagi meditat.

La carta conclou amb un “Preparem bé, i a consciència la temporada per tornar a oferir el millor de nosaltres mateixos al visitant”. Doncs quina sort que tenim.

A Fondeig Just a Llançà, ara! tenim ànima i certa compassió encara que no ho sembli. Des d’aquí aplaudim les bones accions que recull aquest mateix tríptic per millorar la vida a Llançà i n’aplaudim algunes de futures que s’estan planificant i ens han arribat. Deu ser dur intentar treballar pel poble i que ningú t’agraeixi les coses bones i només se’t critiqui.

Sense aspirar a què se'ns doni la Llançà d¡Or o de Plata, per si de cas deixem aquí dues propostes que poden millorar notablement Llançà. Un carril bici segregat i segur per connectar el Port i la Vila i aparcaments per bicicletes arreu.

Per cert alertem des d'aquesta modesta pàgina que l'Ajuntament de Llançà encara no ha activat el domini .cat a la web municipal.


Fondeig Just a Llançà, ara!
fondeig.just@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home