Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Wednesday, July 04, 2007

Ara sí Salvem l'Empordà!

Resulta que l'alcalde de Llançà, Pere Vila (CiU), serà president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà durant els dos primers anys de la present legislatura per cedir-la els dos darrers al PSC-PSOE. Des de Fondeig Just a Llançà fem una crida al col·lectiu Salvem l'Empordà, una entitat admirada per la seva tasca ingent a favor de la protecció d'aquesta terra per si poden evitar aquesta desgràcia. Ja sabem que no es dediquen a aquestes coses però no ens podran negar que tenir Pere Vila - vista la seva capacitat de gestió - de president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà també és un problema ambiental perquè crea mal ambient a tota la comarca.

On és la responsabilitat dels partits polítics? En casos de desastres com aquest s'intenta que el nombre de víctimes civils sigui el menor possible i ara resulta que no n'ha prou amb els pobres administrats de Llançà com per fer la guitza a tots els altempordanesos.

En tot cas ja avisem a tots els conciutadans de la comarca que no adrecin cap comunicació al nou president del Consell Comarcal perquè no respon mai.


Fondeig Just a Llançà, ara!
fondeig.just@gmail.com

PD: Una felicitació al bloc "Llançà nyaps & News" i al seu fòrum. Sou molt necessaris. Endavant!

I una salutació ben cordial a l'anònim que amb els seus comentaris s'ha dedicat a insultar-nos en l'anterior article. A Fondeig Just hi ha bona gent i quan tornem a fondejar ens oferim a portar-lo a fer un volt amb la barca. Quan siguem a alta mar, però, ja no responem. ;-)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home