Fondeig Just a Llançà, ara! PROU ABUSOS!

Campanya per denunciar la iniciativa de l'Ajuntament de Llançà de cobrar 300 euros al mes per fondejar a la platja.

Monday, July 31, 2006

I un que es donarà de baixa de Convergència

L'altre dia contemplàvem les misèries del fondeig a 400 € al mes amb boies a mar obert, sense accés ni protecció. Aquest és el cas d'en Ramon S., un veí de Garriguella i habitual del fondeig a Llançà que es va comprar una Zodiac de poc més 4 metres d'eslora de segona mà per uns 3.000 €. En Ramon treu foc pels queixals i assegura que l'any vinent es vendrà la barca. "Com collons volen que pagui 400 € al mes si la barca me'n va costar 3.000", deia dissabte passat. De moment, però, ja ha pringat.

En Ramon no neda massa bé i per això, tot i l'arrissada de l'Ajuntament - "impost revolucionari" en diu ell -, va demanar que se li donés la boia més propera a la platja. Propera és un dir és clar. Però no, li van donar la número 72. La més allunyada de totes.

El sofert Ramon, però, ja sap com recuperarà els diners. Ell és militant històric, dels fundadors volem dir, de Convergència Democràtica de Catalunya, és a dir del mateix partit de l'alcalde de Llançà, Pere Vila, i ja ha decidit que es donarà de baixa. En dos anys haurà fet el fet, assegura. I per reblar-ho escriurà una carta a la direcció del partit denunciant quina mena d'alcalde tenen els convergents a Llançà. Els termes en els quals en Ramon es referia a l'alcalde venien a dir, per dir-ho suaument, que és un batlle poc assenyat.

Fondeig Just a Llançà, ara!
fondeig.just@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home